O bendu

Bend je aktivno počeo sa radom od leta 2015. godine. Preporuke već sa prvih nastupa govore o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima, dok i karakterističan naziv benda ukazuje na prioritet tipa svirki i sjajnu zabavu sa bendom.

Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaStefan Denić
(muški vokal)


20160305_114738

Rođen je 1992. u Prištini. Završio je master studije na Muzičkoj akademiji u Beogradu, na odseku za muzičku pedagogiju. Pevanjem se bavi dugi niz godina. Sarađivao je sa dosta klubskih bendova, radio u zemlji i inostranstvu. Sezone 2014./2015. i 2016. / 2017. učestvovao je u takmičenju „ Pinkove Zvezde“ gde je ostvario sjajan rezultat. Uvek je pozitivan i spreman da na svakom nastupu napravi ludu žurku.

Jelena Vukojević
(ženski vokal)


Rođena 1992. u Beogradu. Svirala klavir 6 godina i postala zanesena muzikom od tada.
Godine 2012. dogurala do polufinala takmičenja “Prvi Glas Srbije”, a 2015. učestvovala i u “Pinkovim Zvezdama” gde se istakla odličnim vokalom.

Vojkan Tanić
(gitara)


Rođen 1992. u Kosovskoj Mitrovici. Sarađivao je sa brojnim domaćim poznatim izvodđacima. Privatno sluša The Aristocrats, Dream Theater, Sons of Apollo, Haken…

Nebojša Mitrović
(bubnjevi)


Rođen 1988. u Beogradu. Muzikom se bavi dugi niz godina, profesionalno svira bubnjeve i gitaru. Privatno sluša Rock & Metal muziku (Sabaton, Iron maiden, Hammerfall, Pretty maids, Queen, Bijelo dugme, Zabranjeno pušenje…).

Uroš Milosavljević
(klavijature, vokal)


Rođen 1993. godine u Beogradu.  Apsolvent je Pravnog fakulteta u Beogradu. Uporedo sa osnovnom školom je pohađao časove klavira. Privatno sluša najviše rok muziku…Riblja čorba, Osvajači, Oliver Mandic, Toto, John Mayer, David Paich, Sting, Queen …

Branislav Toković
(bas gitara)


Rođen je 1978. u Beogradu. Svirao je sam brojnim domaćim poznatim izvođačima, imao veliki broj nastupa na koncertima, klubovima i drugim događajima. Dugogodišnje muzičko iskustvo…

Ivan Simeunović
(violina, vokal) - saradnik benda


Ivan Simeunović je diplomirao violinu na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Član je mnogih muzičkih sastava sa kojima nastupa po Beogradu, Srbiji i internacionalno. Ostvario je brojne studijske snimke na polju klasične, moderne, pop i etno muzike. Saradnik je benda, odn. opcioni član.