O bendu

Bend je aktivno počeo sa radom od leta 2015. godine. Preporuke već sa prvih nastupa govore o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima, dok i karakterističan naziv benda ukazuje na prioritet tipa svirki i sjajnu zabavu sa bendom.

Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaStefan Denić
(muški vokal)


Rođen je 1992. u Prištini. Završio je master studije na Muzičkoj akademiji u Beogradu, na odseku za muzičku pedagogiju. Pevanjem se bavi dugi niz godina. Sarađivao je sa dosta klubskih bendova, radio u zemlji i inostranstvu. Sezone 2014./2015. i 2016. / 2017. učestvovao je u takmičenju „Pinkove Zvezde“ gde je ostvario sjajan rezultat. Uvek je pozitivan i spreman da na svakom nastupu napravi ludu žurku.

Jelena Vukojević
(ženski vokal)


Rođena 1992. u Beogradu. Svirala klavir 6 godina i postala zanesena muzikom od tada.
Godine 2012. dogurala do polufinala takmičenja “Prvi Glas Srbije”, a 2015. učestvovala i u “Pinkovim Zvezdama” gde se istakla odličnim vokalom.

Petar Nikolić
(gitara)


Osnovno i srednje muzičko obrazovanje završio je u M.Š. “Slavenski”. Od 2004. godine radi kao nastavnik gitare u M.Š.” Lisinski”. Od rane mladosti istražuje različite žanrove muzike. Jedna od ideja kojom se vodi je da je muzika univerzalan jezik bez obzira na žanr i drzavljanstvo. U slobodno vreme sluša jazz, blues, pop-rock, funky kao i elektronsku muziku.

Nebojša Mitrović
(bubnjevi)


Rođen 1988. u Beogradu. Muzikom se bavi dugi niz godina, profesionalno svira bubnjeve i gitaru. Privatno sluša Rock & Metal muziku (Sabaton, Iron maiden, Hammerfall, Pretty maids, Queen, Bijelo dugme, Zabranjeno pušenje…).

Uroš Milosavljević
(klavijature, vokal)


Rođen 1993. godine u Beogradu.  Apsolvent je Pravnog fakulteta u Beogradu. Uporedo sa osnovnom školom je pohađao časove klavira. Privatno sluša najviše rok muziku…Riblja čorba, Osvajači, Oliver Mandic, Toto, John Mayer, David Paich, Sting, Queen …

Branislav Toković
(bas gitara)


Rođen je 1978. u Beogradu. Svirao je sam brojnim domaćim poznatim izvođačima, imao veliki broj nastupa na koncertima, klubovima i drugim događajima. Dugogodišnje muzičko iskustvo…

Jovan Zegarac
(DJ)


Jovan Zegarac – DJ JOLE, iz Beograda, 1994. godište. Godinama aktivno nastupa na privatnim i korporativnim proslavama. Nastupao je u mnogim popularnim beogradskim lokalima. Opcioni je, dodatni član benda koji redovno dovede atmosferu do usijanja tokom pauze benda. Na taj način se zadržava konstantan provod i atmosfera, a prevazilazi bilo kakav zastoj tokom događaja.