O bendu

Bend je aktivno počeo sa radom od leta 2015. godine. Preporuke već sa prvih nastupa govore o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima, dok i karakterističan naziv benda ukazuje na prioritet tipa svirki i sjajnu zabavu sa bendom.

Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaStefan Denić
(muški vokal)


20160305_114738

Rođen je 1992. u Prištini. Završio je master studije na Muzičkoj akademiji u Beogradu, na odseku za muzičku pedagogiju. Pevanjem se bavi dugi niz godina. Sarađivao je sa dosta klubskih bendova, radio u zemlji i inostranstvu. Sezone 2014./2015. i 2016. / 2017. učestvovao je u takmičenju „ Pinkove Zvezde“ gde je ostvario sjajan rezultat. Uvek je pozitivan i spreman da na svakom nastupu napravi ludu žurku.

Jelena Vukojević
(ženski vokal)


Rođena 1992. u Beogradu. Svirala klavir 6 godina i postala zanesena muzikom od tada.
Godine 2012. dogurala do polufinala takmičenja “Prvi Glas Srbije”, a 2015. učestvovala i u “Pinkovim Zvezdama” gde se istakla odličnim vokalom.

Nenad Mirković
(gitara, vokal)


Rođen u Beogradu 1991.godine, gde je završio nižu muzičku školu. Van muzike je pilot i instruktor letenja u Centru za obuku pilota Zemun Polje. Dakle, najbolji gitarista među pilotima i jedini gitarista koji je pilot 🙂

Vladimir Bogosavljević
(bubnjevi)


Rođen 1995. u Beogradu. Radio sa poznatim Tribute bendovima poput ” Maroon 5″ , ” Red Hot Chili Peppers” i drugim klupskim bendovima. Privatno slusa Sting-a , Jamiroquai, Dream Theater, Toto, Whitesnake…

Uroš Milosavljević
(klavijature, vokal)


Rođen 1993. godine u Beogradu.  Apsolvent je Pravnog fakulteta u Beogradu. Uporedo sa osnovnom školom je pohađao časove klavira. Privatno sluša najviše rok muziku…Riblja čorba, Osvajači, Oliver Mandic, Toto, John Mayer, David Paich, Sting, Queen …

Zoran Šulja
(bas gitara, vokal)


Rođen 1980. godine u Pančevu. Ima preko 20 godina iskustva u muzici. Svirao je i na raznim festivalima (npr. Exit, Trencin Taun) i sa mnogobrojnim izvođačima širom zemlje i u regionu. Privatno sluša jazz, reggae, blues, pop i funky izvođače.