O bendu

Bend je aktivno počeo sa radom od leta 2015. godine. Preporuke već sa prvih nastupa govore o sjajnom izvođenju i uspešnom dogovoru sa klijentima, dok i karakterističan naziv benda ukazuje na prioritet tipa svirki i sjajnu zabavu sa bendom.

Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstven sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke i širok repertoar umnogome doprinose pravom odabiru pesama za izvodjenje u različitim prilikama.

Scenski uvek elegantan izgled sa nezaobilaznim košuljama i kravatama svakako jesu zaštitni znak benda. Tehnička podrška bendu su vrhunsko ozvučenje i moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.

 

Članovi bendaRastko Savić
(muški vokal)


Rođen 1981. u Beogradu. Diplomirao na Akademiji umetnosti 2004. na katedri za snimanje i obradu zvuka. Aktivno se bavi pevanjem i studijskim radom već 15 godina. Sarađjivao je sa velikim brojem muzičara i band-ova. Autor je na desetine hitova u izvodjenju naših poznatih estradnih umetnika kao što su Dejan Matić, Dušan Svilar, Ksenija Pajčin…

Jelena Vukojević
(ženski vokal)


Rođena 1992. u Beogradu. Svirala klavir 6 godina i postala zanesena muzikom od tada.
Godine 2012. dogurala do polufinala takmičenja “Prvi Glas Srbije”, a 2015. učestvovala i u “Pinkovim Zvezdama” gde se istakla odličnim vokalom.

Petar Nikolić
(gitara, vokal)


Osnovno i srednje muzičko obrazovanje završio je u M.Š. “Slavenski”. Od 2004. godine radi kao nastavnik gitare u M.Š.” Lisinski”. Od rane mladosti istražuje različite žanrove muzike. Jedna od ideja kojom se vodi je da je muzika univerzalan jezik bez obzira na žanr i drzavljanstvo. U slobodno vreme sluša jazz, blues, pop-rock, funky kao i elektronsku muziku.

Nebojša Mitrović
(bubnjevi)


Rođen 1988. u Beogradu. Muzikom se bavi dugi niz godina, profesionalno svira bubnjeve i gitaru. Privatno sluša Rock & Metal muziku (Sabaton, Iron maiden, Hammerfall, Pretty maids, Queen, Bijelo dugme, Zabranjeno pušenje…).

Uroš Milosavljević
(klavijature)


Rođen 1993. godine u Beogradu.  Apsolvent je Pravnog fakulteta u Beogradu. Uporedo sa osnovnom školom je pohađao časove klavira. Privatno sluša najviše rok muziku…Riblja čorba, Osvajači, Oliver Mandic, Toto, John Mayer, David Paich, Sting, Queen …

Branislav Toković
(bas gitara)


Rođen je 1978. u Beogradu. Svirao je sa brojnim domaćim poznatim izvođačima, imao veliki broj nastupa na koncertima, klubovima i drugim događajima. Dugogodišnje muzičko iskustvo…

Larisa Kopić
(violina) - opcioni član


 

Larisa Kopić, rođena 1994. godine u Beogradu. Diplomirala je violinu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. 2018. godine je pobedila na violinskom takmičenju narodne muzike ‘Carevčevi dani’. Svirala je u mnogim muzičkim sastavima. Bavi se i pedagoškim radom.

Uroš Novaković
(klarinet, saks) - opcioni član


Rođen je 1997. u Beogradu. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u SMŠ “Kosta Manojlović”, odsek za klarinet. Uporedo se bavio i drugim duvačkim instrumentima i različitim žanrovima. Iza njega je veliki broj nastupa u klubovima i na muzičkim festivalima.

Ivan Stevanović
(harmonika) - opcioni član


Rođen 1985. godine u Beogradu. Završio je nižu i srednju muzičku školu na smeru za harmoniku. Srećno oženjen. Učestvovao je na TV takmičenju JA IMAM TALENAT. Svira raznovrsne muzičke žanrove.